Analýza příčin stávající nízké aktivity studentů FM VŠE v oblasti zájmu o zahraniční pobyty. - Lásková, Šárka; Hiršová, Miloslava, 1950-; Jaegerová, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V teoretické části byly nejprve shrnuty poznatky s oblasti psychologie, vysvětleny byly např. pojmy jako motivace, motivování a potřeby. Přiblíženy byly také některé z četných teorií motivace. Navazující teoretická část se zaměřila na identifikaci příčin nízkého zájmu studentů o nabídku zahraničních pobytů a byl proveden dotazníkový průzkum mezi studenty Fakulty managementu, který odhalil některé oblasti, které by si z dlohodobého hlediska zasloužili vyšší pozornost.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: vysokoškolští studenti; zahraniční studium; motivace; dotazníky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; college students; foreign study; motivation (psychology); questionnaires; bachelor's theses