Proces naplňovania hlavných cieľov a záverov ministerských konferencií WTO v rozvojových krajinách - Bičová, Martina (2009)
Bakalářská práce pojednává o vývoji postavení rozvojových zemí ve světovém obchodě v průběhu ministerských konferencí Světové obchodní organizace. Zaobírá se na jedné straně Světovou obchodní organizaci, její činnosti a způsobem rozhodování. Na straně druhé je hodnocena pozice rozvojových zemí ve světové ekonomice a jejich hlavní problémy. Jádro práce tvoří popis ministerských konferencí a hodnocení procesu naplňování jejích závěrů v rozvojových zemích.