Proces naplňovania hlavných cieľov a záverov ministerských konferencií WTO v rozvojových krajinách - Bičová, Martina; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce pojednává o vývoji postavení rozvojových zemí ve světovém obchodě v průběhu ministerských konferencí Světové obchodní organizace. Zaobírá se na jedné straně Světovou obchodní organizaci, její činnosti a způsobem rozhodování. Na straně druhé je hodnocena pozice rozvojových zemí ve světové ekonomice a jejich hlavní problémy. Jádro práce tvoří popis ministerských konferencí a hodnocení procesu naplňování jejích závěrů v rozvojových zemích.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; rozvojové země; bakalářské práce; developing countries; bachelor's theses