Podnikatelské prostředí v ČR - hlavní problémy - Peterová, Kateřina (2009)
Cílem této práce je analýza a popis hlavních problémů podnikatelského prostředí v České republice. Na začátku práce je provedena analýza a identifikace hlavních problémů v ČR pomocí výsledků různých ročenek. V druhé kapitole jsou popsány vybrané problémy a jejich řešení. Třetí kapitola se zabývá dopady celosvětové hospodářské krize na české podnikatelské prostředí.