Podnikatelské prostředí v ČR - hlavní problémy - Peterová, Kateřina; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této práce je analýza a popis hlavních problémů podnikatelského prostředí v České republice. Na začátku práce je provedena analýza a identifikace hlavních problémů v ČR pomocí výsledků různých ročenek. V druhé kapitole jsou popsány vybrané problémy a jejich řešení. Třetí kapitola se zabývá dopady celosvětové hospodářské krize na české podnikatelské prostředí.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; hospodářská krize; byrokracie; korupce; bakalářské práce; economic crises; bureaucracy; corrupt practices; bachelor's theses