Analýza trhu s aplikacemi a technologiemi APS/SCM - Prášil, Zdeněk; Pour, Jan; Derfler, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zachycení současného světového trhu s technologiemi a aplikacemi APS/SCM tedy advanced planned scheluding/supply chain management (systémy pro pokročilé plánování / řízení dodavatelských řetězců). V první části je APS/SCM popsáno v teoretické rovině. Tedy co to vlastně je, o co se v něm jedná a jaké mohou být přínosy a dopady na podniky. Další část práce je již zaměřena na samotný trh s APS/SCM a rozložení sil na tomto trhu samotném. Zde je zanalyzována jak poptávka, tak i nabídka na tomto segmentu trhu. V poslední části jsou stručně popsány řešení, které nabízejí největší světoví hráči v daném oboru.
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses