Postavení zámku Štěkeň v cestovním ruchu - Zamazalová, Jana; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Zámek Štěkeň představuje zajímavou a mnoha lidmi ještě neobjevenou kulturní památku, která se nachází v turistickém regionu Jižní Čechy. Byl postavený v roce 1665 v raně barokním slohu a v současnosti se využívá jako rekreační a vzdělávací dům pro širokou veřejnost. Cílem práce je zhodnotit postavení tohoto zámku v cestovním ruchu Jihočeského kraje, popsat jeho potenciál a možnosti dalšího rozvoje, zanalyzovat, zda je mezi ostatními památkami konkurenceschopný, a navrhnout možná řešení ke zvýšení návštěvnosti této památky.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses