Hodnocení finanční výkonnosti společnosti RWE Transgas, a.s. - Kotková, Denisa (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou plynárenské společnosti RWE Transgas, a. s. s cílem posoudit její finanční zdraví a její vývoj v letech 2005 - 2007. První část je věnována problematice vstupních dat pro finančí analýzu. Následuje hodnocení finanční situace analyzované společnosti a poslední část je věnována srovnání s odvětvím.