Hodnocení finanční výkonnosti společnosti RWE Transgas, a.s. - Kotková, Denisa; Marinič, Pavel, 1955-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou plynárenské společnosti RWE Transgas, a. s. s cílem posoudit její finanční zdraví a její vývoj v letech 2005 - 2007. První část je věnována problematice vstupních dat pro finančí analýzu. Následuje hodnocení finanční situace analyzované společnosti a poslední část je věnována srovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; plynárenství; bakalářské práce; financial analysis; gas industry; bachelor's theses