Finanční analýza České pojišťovny - Tichá, Michaela; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce pojednává o finanční analýze zpracované na základě údajů z výroční zprávy a účetní závěrky. První část je zaměřena na popis metod finanční analýzy a typických ukazatelů pro pojišťovny. V druhé části práce je prakticky provedena finanční analýza České pojišťovny,a.s.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses