Zavádění standardu Investors in People - Pilíšková, Marika (2009)
Teoretická část: charakteristika standardu Investors in People, jeho filozofie, principy, ukazatele a jednotlivé fáze implementace. Praktická část: analýza přínosů programu IIP v podnicích, které jsou držiteli standardu IIP, demonstrace jednotlivých fází implementace IIP a analýza úrovně naplňování principů a ukazatelů IIP vybraného podniku, vyvození doporučení a návrhů podnikům, které se rozhodnou tento standard zavést.