Zavádění standardu Investors in People - Pilíšková, Marika; Šikýř, Martin, 1974-; Vaněk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Teoretická část: charakteristika standardu Investors in People, jeho filozofie, principy, ukazatele a jednotlivé fáze implementace. Praktická část: analýza přínosů programu IIP v podnicích, které jsou držiteli standardu IIP, demonstrace jednotlivých fází implementace IIP a analýza úrovně naplňování principů a ukazatelů IIP vybraného podniku, vyvození doporučení a návrhů podnikům, které se rozhodnou tento standard zavést.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses