Analýza cestovního ruchu v Soči - Harakhavik, Aksana; Jarolímková, Liběna; Junek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Soči je dnes perspektivní oblasti pro investice do odvětví cestovního ruchu. Cílem této práce je analýza trhu cestovního ruchu na příkladu Soči jako oblasti Krasnodarského kraje. Teoretickou a metodickou základnu studie tvoří federální zákony týkající se cestovního ruchu v Rusku, ruské díla ekonomů, zveřejněné časopisy, internet, veřejně přístupné marketingové studie a díla českých odborníků. Rusko má velký potenciál pro rozvoj cestovního ruchu. Avšak tyto možnosti donedávna se používaly ve zcela nedostatečné míře. Hlavními příčinami jsou sociálně-ekonomická krize a nedostatek rozvoje infrastruktury cestovního ruchu v Rusku.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; cestovní ruch; diplomové práce; analysis; tourism; master's theses