Konkurenčné postavenie spoločnosti Dermacol ČR - Krahulcová, Lenka (2009)
Bakalářská práce Konkurenční postavení společnosti Dermacol ČR pojednává o situaci na kosmetickém trhu a na základě Porterovy analýzy hodnotí postavení české společnosti mezi stávajícími konkurenty.