Audit systému řízení bezpečnosti (ve vybraných provozech podniku ČEPRO) - Malá, Jana (2009)
Cíl této práce spočívá v prověření systému řízení bezpečnosti v podniku ČEPRO, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá legislativou BOZP, pojmy BOZP, PZH a OŽP, procesem řízení rizik a programem "Bezpečný podnik". Část praktická popisuje průběh, výsledky a opatření vyplývající z auditu systému řízení bezpečnosti v podniku ČEPRO, a.s.