Audit systému řízení bezpečnosti (ve vybraných provozech podniku ČEPRO) - Malá, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cíl této práce spočívá v prověření systému řízení bezpečnosti v podniku ČEPRO, a.s. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá legislativou BOZP, pojmy BOZP, PZH a OŽP, procesem řízení rizik a programem "Bezpečný podnik". Část praktická popisuje průběh, výsledky a opatření vyplývající z auditu systému řízení bezpečnosti v podniku ČEPRO, a.s.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; audit; bakalářské práce; auditing; bachelor's theses