Strategický rozvoj města Berouna - Trunečková, Lenka; Damborský, Milan, 1980-; Paláčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na využití strategického plánování v možnostech rozvoje konkrétního města. Cílem práce je využitím teoretických poznatků ze strategického plánování a rozvoje území vymezit možnosti a limity rozvoje konkrétního území. Teoretická část je zaměřena na význam strategického plánování pro jednotlivé území. V další části je charakterizovaná konkrétní obec, město Beroun a provedena socioekonomická analýza a SWOT analýza. Jsou vymezeny slabé a silné stránky rozvoje města. Dále jsou stanoveny možnosti rozvoje města Beroun, jeho limity a bariéry.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses