Analýza obchodní vybavenosti a nákupního chování ve městě Mělník - Novotná, Petra; Cimler, Petr, 1956-; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků prodejny Potraviny Dvořák ve městě Mělník. Je zkoumána struktura nakupujících, souvislost či pravidelnost jejich nákupu. Dále jsou na základě výhrad zákazníků vůči této prodejně formulována určitá doporučení. První kapitola pojednává o současných trendech v nákupním chování v České republice a dotýká se tématu cenové citlivosti. Druhá kapitola mapuje obchodní vybavenost Mělníka a pozornost je též věnována prodejně Potraviny Dvořák. Třetí kapitola se zabývá samotnou analýzou zákazníků zkoumané prodejny.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses