Společná zemědělská politika EU a Česká republika - Kašpar, Petr; Adámková, Vlasta; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá zhodnocením vlivu Společné zemědělské politiky na zemědělský trh EHS/EU. Popisuje jak okolnosti jejího vzniku, proces reforem, tak i nejnovější vývoj této politiky. Jelikož se Česká republika stala v roce 2004 členem EU, zabývá se práce i vlivem SZP na české zemědělce.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses