Ocenění komerční nemovitosti - Černá, Romana; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce pomocí nákladového, porovnávacího a výnosového přístupu stanovuje tržní hodnotu konkrétní komerční nemovitosti. Určena je i cena dle aktuálního cenového předpisu. Na výsledcích dochází k objasnění rozdílů mezi administrativní cenou a tržní hodnotou nemovitosti. Popisem jednotlivých metod se zabývá teoretická část práce. Dále jsou popsána specifika podnikání v cestovním ruchu a možnosti financování podnikových nemovitostí.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses