Současný vývoj ASP.NET a technologie AJAX - Ježek, David; Buchalcevová, Alena, 1958-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce pojednává o programátorské technologii ASP.NET. V dnešní době se jedná o jednu z nejrozšířenějších technologií zaměřených na webové aplikace. S vysvětlením, co vlastně ASP.NET obsahuje, se setkáme v první části, na kterou navazují dvě menší podkapitolky. V nich se stručně podíváme na technologii LINQ a technologii Silverlight jako dvou hlavních přínosech ASP.NET 3.5. V hlavní části se specializuji na technologii AJAX, rozeberu jeho vznik, jeho využití a přiblížím čtenářům jakým způsobem je tato technologie začleněna do ASP.NET 3.5 jako technologie ASP.NET AJAX. Cílem této práce je přiblížení současného vývojového trendu, technologie AJAX, méně zkušeným programátorům. Přečtení práce by v nich mělo vzbudit chuť používat technologii AJAX ve svých aplikacích a přesvědčit je k dohledání dalších informací.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses