Vliv Internetu na konkurenci - Netolická, Daniela (2009)
Diplomová práce analyzuje dopad Internetu na konkurenci pomocí hybných konkurenčních sil a hodnotového řetězce Michaela E. Portera. Popisuje historii Internetového podnikání na modelu Hype Cycle a věnuje se Internetovému maloobchodu v České republice.