Senátní volby 2008 - případová studie Praha - Vojáčková, Anna; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Šabatka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá senátními volbami 2008, a to na základě případové studie voleb ve třech pražských obvodech - Praze 1, Praze 5 a Praze 9. První část popisuje pravomoci, základní funkce a roli Senátu v českém politickém systému. Druhá část přibližuje průběh a konání senátních voleb 2008, dále charakterizuje předvolební kampaň, profily jednotlivých kandidátů a analyzuje výsledky voleb a jejich dopad jednak v kontextu celopražském, ale také celostátním.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses