Ekonomika mistrovství světa ve florbale 2008 - Richter, Martin; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Fridrich, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se věnuje mistrovství světa ve florbale mužů 2008, které se konalo v České republice. Popisuje a hodnotí jednotlivé aspekty ekonomiky mistrovství světa, porovnává cíle organizátorů akce se skutečným výsledkem a zdůrazňuje nejdůležitější faktory úspěchu akce spolu s největšími nedostatky v organizaci. Cílem práce je vytvoření dokumentu, který bude sloužit jako pomůcka pro budoucí organizátory k uspořádání úspěšné mezinárodní sportovní akce typu mistrovství světa mužů ve florbale.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; florbal; sportovní akce; diplomové práce; floorball; sport events; master's theses