Postavení firmy Žabka na českém trhu - Voříšková, Dana; Zapletalová, Šárka, 1974-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V této bakalářské práci je zhodnocena současná situace postavení společnosti Žabka na českém trhu.
Vedoucí práce: Šárka Zapletalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses