Manažérske poradenstvo (vybrané problémy) - Gábor, Richard; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Manažerské poradenství představuje v současnosti jeden z vrcholů znalostní ekonomiky. Jeho počátek sahá ke vzniku klasického manažerského proudu, do dnešní podoby se formuje především počátkem tohoto storočí. Faktory, které ovlivnily dnešní podobu tohoto oboru, jsou restrukturalizace, komoditizace, respektive standardizace a inovace. Tyto trendy popisuje první část práce. Druhá část popisuje procesy v manažerském poradenství. Samotný procesy je možné rozdělit na ty, které vedou k uzavření kontraktu a na ty, které následují po uzavření kontraktu. Práce se věnuje nejčastěji používaným postupům, vybírá nejdůležitější analytické modely a úspěšné praktiky, které pomáhají konzultantovi při realizaci změny, která je základem manažerského poradenství.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; management; bakalářské práce; management; bachelor's theses