Analýza obchodní vybavenosti Jesenice - Karasová, Irena; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat obchodní vybavenost obce Jesenice a zhodnotit, na kolik počet provozních jednotek, jejich charakter a rozmístění odpovídá nárokům stále zvyšujícího se počtu obyvatel. V teoretické části se zabývám územní analýzou, problematikou lokalizace maloobchodu a vymezením základních provozních typů maloobchodních jednotek. V praktické části nejdříve uvádím základní charakteristiky této obce, sestavuji přehled všech maloobchodních jednotek,dále se zabývám lokalizací maloobchodu v Jesenici a možností posílení obchodní vybavenosti vlivem nové výstavby. V páté kapitole rozšiřuji dosud získané informace o výsledky dotazníkového průzkumu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses