Výstavba obsahu internetového portálu pro děti a mládež v Jindřichově Hradci - Ježková, Lucie (2009)
Teoretickým rámcem práce bude sociální politika ve vztahu k dětem a mladým lidem ohroženým sociální exkluzí. Práce se zaměří zejména na možnosti prevence sociálně patologických jevů u dětí a mládeže. V praktické části student naplní prototyp internetového portálu pro děti a mládež z Jindřichově Hradce a okolí, jehož cílem bude poskytnout této cílové skupině dodatek informací o možnostech volnočasových aktivit ve vymezeném území a případné doprovodné možnosti (např. chat, poradna, anketa, fotogalerie). Student současně navrhne koncepci aktualizace a správy dat pro tento portál.