Výstavba obsahu internetového portálu pro děti a mládež v Jindřichově Hradci - Ježková, Lucie; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Štěchová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Teoretickým rámcem práce bude sociální politika ve vztahu k dětem a mladým lidem ohroženým sociální exkluzí. Práce se zaměří zejména na možnosti prevence sociálně patologických jevů u dětí a mládeže. V praktické části student naplní prototyp internetového portálu pro děti a mládež z Jindřichově Hradce a okolí, jehož cílem bude poskytnout této cílové skupině dodatek informací o možnostech volnočasových aktivit ve vymezeném území a případné doprovodné možnosti (např. chat, poradna, anketa, fotogalerie). Student současně navrhne koncepci aktualizace a správy dat pro tento portál.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: sociální politika; sociální vyloučení; volný čas; děti a mládež; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social policy; social exclusion; leisure; children and youth; master's theses