Plánování se zapojením veřejnosti - Jíša, Josef; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Guthová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce shrnuje obecné termíny, popisuje přínosy a rizika plánování se zapojením veřejnosti. Vysvětluje co je to komunitní plánování, popisuje postup tvorby struktury organizace procesu komunitního plánování, tvorbu komunitního plánu a kontrolu realizace jednotlivých aktivit. V praktické části se zaměřuje na komunitní plánování v Borovanech, kde popisuje průběh plánování, hodnotí jej a vyvozuje závěry.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: komunitní plánování; management [obor bakal. práce]; práce s veřejností; bakalářské práce; community planning; bachelor's theses