Akciové trhy z hlediska informatiky - Neumann, Jiří; Pokorný, Pavel, 1952-; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Obsahem této diplomové práce je popis a srovnání nejdůležitějších světových burz a jejich indexů, české burzy, aktivit spojených s obchodováním na burze, nástrojů používaných při stanovení trendu, možnosti statistické predikce vývoje kurzu a zhodnocení dostupných simulací obchodování jako nástroje pro začínající investory.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: burzovní obchody; informační technologie; statistická analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; stock exchange transactions; information technology; statistical analysis; master's theses