Obchodní a kulturní zvláštnosti Ghany - Zehnálek, Vojtěch (2009)
Práce se zabývá kulturními a obchodními specifiky Ghanské republiky a klade si za cíl poskytnout základní informace potencialním exportérům do Ghany.