Analýza problematiky investic do zemědělského majetku v rámci politiky rozvoje venkova EU na příkladu programu SAPARD a Operačního programu Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství ve Středočeském kraji - Kunčíková, Michaela; Pělucha, Martin, 1980-; Bednaříková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá problematikou investic do zemědělského majetku v rámci politiky rozvoje venkova Evropské unie. Bližší analýza je zaměřena na opatření, týkajících se investic do zemědělského majetku, předvstupního programu SAPARD a na něj navazujícího Operačního programu Rozvoj venkova a multifunční zemědělství. Práce zahrnuje komparaci realizace těchto opatření v jednotlivých regionech soudržnosti ČR s konkrétním zaměřením na Střední Čechy s cílem zjistit míru aktivity regionu, důvody dosažených hodnot a zhodnotit přínosy realizovaných investic pro kraj.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; venkov; zemědělství; investice; bakalářské práce; countryside; agriculture; investments; bachelor's theses