Konvergencia ČR a SR k eurozóne - Lukáčová, Jana; Bič, Josef; Jelínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Moje bakalářská práce na téma "Konvergence ČR a SR k eurozóně" popisuje a porovnává nominální, reální a strukturální konvergenční proces v České republice a na Slovensku od roku 1998 do současnosti, hodnotí aktuální situaci z hlediska plnění kritérií teorie optimálních měnových zón a snaží se posoudit připravenost České republiky a Slovenska na vstup do EMÚ.
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses