Aplikace outsourcingu při externím zajišťování tiskových služeb. - Hendrych, Igor; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Köhlerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou outsourcingu tiskových služeb. Jejím hlavním cílem je vytvořit ucelenou metodiku, která popisuje, jak a proč outsourcovat tiskové služby. Obsahová část této práce je rozdělena do pěti kapitol, z nichž jsou první dvě teoretické. První kapitola definuje všeobecně pojem "Outsourcing", v druhé kapitole je již konkrétně popsána metodika outsourcingu ICT, která je součástí metodiky MMDIS a dělí proces outsourcingu do jedenácti kroků. Praktická část začíná nejrozsáhlejší kapitolou celé diplomové práce, ve které jsou popsány mé zkušenosti z oblasti outsourcingu tiskových služeb a také okrajově z oblasti projektového managementu. Na tuto část navazuje kapitola, v níž je provedena konfrontace teoretické části s praktickou částí. Na základě této konfrontace je v následující kapitole vytvořena doporučená metodika pro postup při outsourcování oblasti tiskových služeb. Metodika obsahuje základní pravidla a doporučení, která můžou pomoci nejen při samotném procesu outsourcingu tiskových služeb, ale i při zvažování vytěsnění této oblasti na externího dodavatele.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; outsourcing; reprografie; diplomové práce; outsourcing; copying processes; master's theses