Indikátory pro měření vlivu daní - Nurmatova, Madina (2009)
Tato bakalářská práce zkoumá indikátory pro měření vlivu daní. Jsou zde popsány a vysvětleny jednotlivé ukazatele a jejich výpočet. Druhá část obsahuje porovnání hodnot jednotlivých ukazatelů mezi zeměmi. V poslední části je ukázána podrobná historie hodnot indikátorů v České republice.