Indikátory pro měření vlivu daní - Nurmatova, Madina; Vítek, Leoš, 1970-; Hammer, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce zkoumá indikátory pro měření vlivu daní. Jsou zde popsány a vysvětleny jednotlivé ukazatele a jejich výpočet. Druhá část obsahuje porovnání hodnot jednotlivých ukazatelů mezi zeměmi. V poslední části je ukázána podrobná historie hodnot indikátorů v České republice.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses