Leasingové operace a jejich zachycení v účetnictví - Kovaříková, Tereza; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce pojednává o druzích leasingu, možnostech účtování, různých situacích, ke kterým může během doby trvání smlouvy dojít a jak se projeví v daňové uznatelnosti splátek. Kromě českých standardů jsou zmíněny také postupy účtování dle Mezinárodních účetních standardů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; leasing; diplomové práce; leasing; master's theses