Komparácia inštitúcií ochrany spotrebiteľa v Českej republike, Slovenskej republike a Európskej únii - Juriková, Ľubomíra (2009)
Obsahem bakalářské práce je vymezení a charakteristika institucionálního rámce ochrany spotřebitele v České republice, Slovenské republice a Evropské unii. Cílem práce je kromě charakteristiky jednotlivých národních orgánů a komparace důležitých aspektů ochrany spotřebitele v obou zemích také poukázání na vliv členstva v mezinárodním společenství Evropské unii.