Finanční analýza společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. - Řechtáček, Jan (2009)
Práce se zabývá komplexním hodnocením společnosti pomocí metod finanční analýzy a mezipodnikovým srovnáním. Z metod finanční analýzy byly použity horizontální a vertikální analýza, analýza čistého pracovního kapitálu, bilanční pravidla, analýza pomocí poměrových ukazatelů, bonitní a bankrotní modely, EVA a další.