Finanční analýza společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. - Řechtáček, Jan; Synek, Miloslav, 1935-2022; Váňa, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá komplexním hodnocením společnosti pomocí metod finanční analýzy a mezipodnikovým srovnáním. Z metod finanční analýzy byly použity horizontální a vertikální analýza, analýza čistého pracovního kapitálu, bilanční pravidla, analýza pomocí poměrových ukazatelů, bonitní a bankrotní modely, EVA a další.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses