Virtualizace stanic - Vlček, Michal; Pavlíček, Luboš; Havlíček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je vysvětlit virtualizaci a její použití pro realizaci virtuální učebny. Čtenář je postupně seznámen, co znamená virtualizace, jak virtualizace funguje, z čeho se skládá, jaké jsou použity technologie a kolik virtualizace stojí. Čtenář je také informován o pojmu virtuální učebna, jak funguje a jaké jsou jednotlivé řešení této učebny. Jednotlivé řešení virtuální učebny jsou vysvětleny a porovnány. Závěrem této práce je výběr řešení, ukázka realizace, včetně ceny řešení virtuální učebny. Práce má poukázat na možné a výhodné řešení této učebny.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses