Využití technické analýzy v intradenním obchodování - Kubát, Jan (2009)
Práce se zabývá použitím nástrojů technické analýzy v intradenním obchodování. Vymezuje obecné zásady v intradenním obchodování, použití nástrojů technické analýzy v intradenním obchodování a představuje automatické obchodní systémy. Cílem práce je na základě výše uvedeného sestavit tzv. "Intraday koncept", tj. postup podle kterého by neprofesionální intradenní obchodník mohl systematicky používat technickou analýzu pro účely intradenního obchodování.