Využití technické analýzy v intradenním obchodování - Kubát, Jan; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá použitím nástrojů technické analýzy v intradenním obchodování. Vymezuje obecné zásady v intradenním obchodování, použití nástrojů technické analýzy v intradenním obchodování a představuje automatické obchodní systémy. Cílem práce je na základě výše uvedeného sestavit tzv. "Intraday koncept", tj. postup podle kterého by neprofesionální intradenní obchodník mohl systematicky používat technickou analýzu pro účely intradenního obchodování.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses