Proces recruitmentu v ČSOB - Ehlová, Martina (2009)
Cílem diplomové práce je prozkoumat a posoudit proces získávání, výběru a přijímání zaměstnanců v ČSOB. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky a doporučení týkající se procesu získávání, výběru a přijímání zaměstnanců. Teoretická část je zpracována na základě odborných publikací a internetových zdrojů. Na teoretickou část navazuje část praktická. Zde je prozkoumán a posouzen proces získávání, výběru a přijímání zaměstnanců v ČSOB. Zdůrazněn je segment RET/SME (segment ČSOB zabývající se klientelou fyzických osob a malých a středně velkých podniků), který je charakteristický jak velkým počtem zaměstnanců, tak i velkým počtem obsazovaných pracovních míst. Praktická část je zpracována na základě interní dokumentace, internetových zdrojů, rozhovorů se zaměstnanci banky a účasti na Assessment Centru a výběrovém rozhovoru. Součástí diplomové práce je rovněž pokus o návrh opatření směřujících ke zlepšení procesu získávání, výběru a přijímání zaměstnanců v ČSOB.