Dopravní infrastruktura Libereckého kraje - Slánský, Josef; Mervart, Michal, 1977-; Dušková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku dopravní infrastruktury v Severních Čechách, konkrétně pak Libereckém kraji. Práce je rozdělena do dvou částí, kdy první popisuje železniční infrastrukturu, druhá pak infrastrukturu silniční. Obě části si jsou svým uspořádáním podobné. Práce se zaměřuje na charakteristiku dané infrastruktury v regionu, dále pak popisuje infrastrukturální problémy kraje. V neposlední řadě porovnává jednotlivé plánované projekty a vyzdvihuje jejich očekávání a přínosy pro danou oblast. Jádrem práce je čtenáře provést současným stavem infrastruktury v regionu, přiblížit mu také vize do budoucna a upozornit ho na možnosti a problematiku cestování. Po přečtení práce by měl být schopen udělat si konkrétní obrázek o stavu silniční a železniční infrastruktury v Libereckém kraji.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; infrastruktura; doprava; bakalářské práce; infrastructure (economics); transportation; bachelor's theses