Finanční analýza společnosti FINOSA, s.r.o. - Řepík, Martin; Chylíková, Hana, 1953-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem prezentované bakalářské práce bylo zhodnotit finanční situaci společnosti FINOSA, s.r.o. v období vymezeném roky 2003 a 2007. Společnost FINOSA, s.r.o. je předním dodavatelem tabákových výrobků a doplňkového sortimentu pro provozy večerek, čerpacích stanic či tabákových prodejen. Práce má celkem tři části. První část je teoretická, zaměřena na popis uživatelů finanční analýzy a použité metodiky. Druhá část je věnována bližšímu představení společnosti FINOSA, s.r.o. a jejího předmětu podnikání. Poslední část je věnována aplikaci metod a postupů definovaných v úvodní části. Výsledky analýzy jsou interpretovány a následně krátce zhodnoceny.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses