Veřejné zakázky v oblasti dopravní infrastruktury na Slovensku - Hrdlička, Aleš (2009)
Hlavním cílem této práce je analýza faktorů působících na konečnou cenu veřejných zakázek u velkých stavebních prací v oblasti dopravní infrastruktury na Slovensku. Dílčími cíli jsou analýza dopravní infrastruktury na Slovensku a analýza zákona o verejnom obstarávaní (veřejných zakázkách), systému veřejných zakázek a jejich vyhodnocování.