Veřejné zakázky v oblasti dopravní infrastruktury na Slovensku - Hrdlička, Aleš; Pavel, Jan, 1978-; Ochrana, František, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Hlavním cílem této práce je analýza faktorů působících na konečnou cenu veřejných zakázek u velkých stavebních prací v oblasti dopravní infrastruktury na Slovensku. Dílčími cíli jsou analýza dopravní infrastruktury na Slovensku a analýza zákona o verejnom obstarávaní (veřejných zakázkách), systému veřejných zakázek a jejich vyhodnocování.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; veřejné zakázky; dopravní infrastruktura; diplomové práce; public contracts; transport infrastructure; master's theses