Zvláštnosti podnikatelského prostředí státu New York - Nováková, Karolína (2009)
Práce pojednává a analyzuje podnikatelské prostředí státu New York. Zejména pak klade důraz na kotrast mezi českým prostředím a prostředím státu New York. Snaží se poskytnout komplexni pohled na danou problematiku.